STN EN ISO 5199: 2004 (11 3012), Technické požiadavky na odstredivé čerpadlá. Trieda II (ISO 5199: 2002). - Chnapko, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 5199: 2002
Táto norma nahrádza STN EN 25199 z decembra 2001 a anglické znenie STN EN ISO 5199 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Chnapko. Technická normalizačná komisia: TNK 57 Čerpadlá
Keywords: normy