STN EN 733: 2000 (11 3049), Odstredivé čerpadlá s axiálnym vstupom s ložiskovou konzolou PN 10. Menovitý pracovný bod, hlavné rozmery, systém označovania. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 733: 1995