STN EN 735: 2000 (11 3110), Pripájacie rozmery odstredivých čerpadiel. Tolerancie. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN 735: 1995