STN EN 12262: 2002 (11 3120), Hydrodynamické čerpadlá. Technické dokumenty. Termíny a definície, rozsah dodávok, zhotovenie. - Chnapko, Rudolf; Madár, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 12262: 1998