STN EN 12237: 2004 (12 0525), Vetranie budov. Potrubná sieť. Pevnosť a tesnosť kovových plechových vzduchovodov kruhového prierezu. - Löffler, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 12237: 2003