STN 12 6001: 1995, Sušiarenstvo. Spôsoby sušenia a sušiarne. Názvoslovie a definície. - Vlasáková, Jana; Madár, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku