STN 13 3005-1: 2002, Priemyselné armatúry. Označovanie Časť 1 Všeobecné technické požiadavky - Madár, Ján; Bendis, Robert; Jarošík, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ČSN 13 3005-1: 1994 v českom jazyku