STN 13 3005-1: 2002, Priemyselné armatúry. Označovanie Časť 1 Všeobecné technické požiadavky - Madár, Ján; Bendis, Robert; Jarošík, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 50 Armatury (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ČSN 13 3005-1: 1994 v českom jazyku
Táto norma spolu s STN EN 19 nahrádza STN 13 3005-1 z 28. 2. 1985 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Madár, Robert Bendis, Jaroslav Jarošík. Technická normalizační komise: TNK 50 Armatury
Keywords: normy