STN EN 15348: 2016 (64 8106), Plasty. Recyklované plasty. Charakterizácia recyklátov z polyetyléntereftalátu (PET). - Molnárová, Vlasta (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15348: 2014