STN EN 747-1 + A1: 2016 (91 0230), Nábytok. Poschodové postele a vysoké postele Časť 1 Bezpečnostné a pevnostné požiadavky a požiadavky na trvanlivosť - Gáborik, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 747-1: 2012 + A1: 2015
Táto norma nahrádza STN EN 747-1 z októbra 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Gáborik. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Keywords: normy