STN EN 14540: 2016 (92 0412), Požiarne hadice. Nepresakujúce ploché hadice do nástenných hydrantov. - Svoboda, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14540: 2014