STN 13 4309-4: 1995, Priemyselné armatúry. Poistné ventily Časť 4 Typové skúšky - Ponca, Viliam; Jarošík, Jaroslav; Roček, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku