STN 13 4309-4: 1995, Priemyselné armatúry. Poistné ventily Časť 4 Typové skúšky - Ponca, Viliam; Jarošík, Jaroslav; Roček, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Viliam Ponca, Jaroslav Jarošík, Jaroslav Roček.
Keywords: normy