STN EN 60534-2-3: 2003 (13 4509), Regulačné armatúry pre priemyselné procesy Časť 2-3 Prietok. Skúšobné postupy - Pavlík, Martin; Semanová, Mária; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60534-2-3: 1998