STN EN 60534-2-3: 2003 (13 4509), Regulačné armatúry pre priemyselné procesy Časť 2-3 Prietok. Skúšobné postupy - Pavlík, Martin; Semanová, Mária; Janíček, Miloslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko); Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 50 Armatury (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 60534-2-3: 1998
Spracovateľ: Martin Pavlík, Mária Semanová, Miroslav Janíček. Technická normalizační komise: TNK 50 Armatury
Keywords: normy