STN EN 26553: 1998 (13 4800), Samočinné odvádzače kondenzátu. Označovanie. - Barabas, Štefan; Sulík, Štefan; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto národná norma je identická s EN 26553: 1991