STN EN 1074-2: 2002 (13 7111), Armatúry pre potrubia na vodu. Požiadavky na použiteľnosť a ich overovanie skúškami Časť 2 Uzatváracie ventily - Madár, Ján; Škamla, Ján; Janíček, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1074-2: 2000 v českom jazyku