STN EN 12929-2: 2016 [neplatná], (27 3017), Bezpečnostné požiadavky na zariadenia určené na osobnú lanovú dopravu. Všeobecné požiadavky Časť 2 Dodatočné požiadavky na kyvadlové dvojlanové dráhy bez behúňových bŕzd - Hiľovský, Róbert (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12929-2: 2015