STN EN 1287: 2002 (13 7178), Zdravotnotechnické armatúry. Termostatické miešacie batérie pre nízky tlak. Všeobecná technická špecifikácia. - Čermák, Oskár; Bubelínyová, Eleonóra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN 1287: 1999 a je preložená z nemeckého originálu
Spracovateľ: Oskár Čermák, Eleonóra Bubelínyová. Technická normalizačná komisia: TNK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy