STN EN 248: 2004 (13 9310), Zdravotnotechnické armatúry. Všeobecné požiadavky na niklovo-chrómové elektrolytické povlaky. - Zaťko, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 248: 2002