STN ISO/IEC 9506-3 + Amd. 2: 1999 (18 6530), Priemyselné automatizované systémy. Špecifikácia výrobnej správy Časť 3 Sprievodná norma pre robotiku - Verčimák, Ján; Mokráňová, Silvia (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto norma obsahuje ISO/IEC 9506-3: 1991 vrátane zmeny A2: 1997 a opravy 1