STN EN ISO 12005: 2004 (19 2016), Lasery a laserové zariadenia. Skúšobné metódy parametrov zväzku laserových lúčov. Polarizácia (ISO 12005: 2003). - Jančúchová, Dana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 12005: 2003