STN EN ISO 9394: 2001 (19 5028), Očná optika. Kontaktné šošovky a výrobky určené na ošetrovanie kontaktných šošoviek. Určenie biokompatibility skúškou na očiach králika (ISO 9394: 1998). - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 9394: 1998