STN EN ISO 11381: 1999 (19 5103), Optika a optické prístroje. Očná optika. Závity skrutiek (ISO 11381: 1994). - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma je identická s EN ISO 11381: 1996