STN ISO 8037-2: 2001 (19 5111), Optika a optické prístroje. Mikroskopy a podložné sklíčka Časť 2 Kvalita materiálu, spôsob dokončenía a balenia - Krivošík, Vít; Škamla, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 8037-2: 1997