STN ISO 8039: 2001 [neplatná] (19 5112), Optika a optické prístroje. Mikroskopy. Zväčšenie. - Krivošík, Vít; Škamla, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto norma obsahuje ISO 8039: 1997
Norma je neplatná od 1. 8. 2022
Spracovateľ: Vít Krivošík, Ján Škamla.
Keywords: normy