STN EN ISO 16671: 2004 (19 5301), Očné implantáty. Vyplachovacie roztoky pre očnú chirurgiu (ISO 16671: 2003). - Zachar, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 16671: 2003