STN ISO 2773-2: 1995 (20 0319), Preberacie podmienky zvislých stĺpových vŕtačiek. Skúšky presnosti Časť 2 Skúšky pracovnej presnosti - Vaško, Lubomír; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2773-2: 1973