STN ISO 2773-2: 1995 (20 0319), Preberacie podmienky zvislých stĺpových vŕtačiek. Skúšky presnosti Časť 2 Skúšky pracovnej presnosti - Vaško, Lubomír; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 2773-2: 1973
Táto norma spoločne s STN ISO 2773-1 nahrádza STN 20 0319 z 20. 3. 1967
Spracovateľ: Lubomír Vaško, Miroslav Války.
Keywords: normy