STN ISO 702/I: 1992 (20 1006), Obráběcí stroje. Konce vřeten s přírubou. Rozměry pro vyměnitelnost Časť 1 Typ A - Biderman, Jaroslav; Dvořák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 702/I: 1975