STN ISO 702/I: 1992 (20 1006), Obráběcí stroje. Konce vřeten s přírubou. Rozměry pro vyměnitelnost Časť 1 Typ A - Biderman, Jaroslav; Dvořák, Pavel; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 702/I: 1975
Spracovateľ: Jaroslav Biderman, Pavel Dvořák.
Keywords: normy