STN ISO 213: 1992 (20 1500), Obráběcí stroje. Držáky soustružnických nožů. Celková vnitřní výška. - Mach, Jan; Dvoŕák, Pavel (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1991)
Táto norma obsahuje ISO 213: 1982