STN ISO 3002-3: 1995 (22 0014), Rezné nástroje. Základné veličiny pri rezaní a brúsení Časť 3 Geometrické a kinematické veličiny pri rezaní - Oros, Mikuláš; Války, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3002-3: 1984