STN ISO 3002-3: 1995 (22 0014), Rezné nástroje. Základné veličiny pri rezaní a brúsení Časť 3 Geometrické a kinematické veličiny pri rezaní - Oros, Mikuláš; Války, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 3002-3: 1984
Táto norma spolu s STN ISO 3002-1, STN ISO 3002-2, STN ISO 3002-4 a STN ISO 3002-5 nahrádza STN 22 0011 z 28. 3. 1985
Spracovateľ: Mikuláš Oros, Miroslav Války.
Keywords: normy