STN ISO 9766: 1998 [neplatná] (22 0414), Vrtáky s vymeniteľnými reznými doštičkami. Valcové stopky s plôškou. - Ježová, Oľga; Bakoš, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 9766: 1990