STN ISO 9766: 1998 [neplatná] (22 0414), Vrtáky s vymeniteľnými reznými doštičkami. Valcové stopky s plôškou. - Ježová, Oľga; Bakoš, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 9766: 1990
Spracovateľ: Oľga Ježová, Ján Bakoš.
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy