STN ISO 1080: 1999 (22 0416), Obrábacie stroje. Kužeľové stopky Morse. Drážka na priečny vyrážač. - Ježová, Oľga; Bakoš, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1999)
Táto národná norma obsahuje ISO 1080: 1975