STN ISO 297: 1994 (22 0430), Nástrojové stopky s kužeľom 7/24 na ručnú výmenu. - Kukan, Imrich; Molnár, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1994)
Táto norma obsahuje ISO 297: 1988