STN ISO 3338-1: 2002 (22 0476), Valcové stopky fréz Časť 1 Rozmery hladkých valcových stopiek - Mészáros, Ľudovít; Bakoš, Ján (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 3338-1: 1996