STN ISO 3338-1: 2002 (22 0476), Valcové stopky fréz Časť 1 Rozmery hladkých valcových stopiek - Mészáros, Ľudovít; Bakoš, Ján; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 3338-1: 1996
Spracovateľ: Ľudovít Mészáros, Ján Bakoš.
Keywords: normy