STN ISO 5611: 1992 [neplatná] (22 0506), Staviteľné držiaky s vymeniteľnými reznými doštičkami typu A. Základné rozmery. - Vician, Pavol; Komrsková, Krista (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5611: 1989