STN ISO 5611: 1992 [neplatná] (22 0506), Staviteľné držiaky s vymeniteľnými reznými doštičkami typu A. Základné rozmery. - Vician, Pavol; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 5611: 1989
Spracovateľ: Pavol Vician, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Norma je zrušená od 1. 6. 2022
Keywords: normy