STN EN ISO 19119: 2016 (01 9339), Geografická informácia. Služby (ISO 19119: 2016). (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19119: 2016 a má postavenie oficiálnej verzie