STN EN 60598-2-22: 2016 (36 0600), Svietidlá Časť 2-22 Osobitné požiadavky. Svietidlá na núdzové osvetlenie - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-22: 2014 vrátane opravy EN 60598-2-22: 2014/AC Mar. 2015 a EN 60598-2-22: 2014/AC May 2016