STN EN 12007-3: 2016 (38 6409), Plynárenská infraštruktúra. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak do 16 bar vrátane Časť 3 Špecifické funkčné požiadavky na prevádzku plynovodov z ocele - Havranová, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12007-3: 2015