STN EN 12007-3: 2016 (38 6409), Plynárenská infraštruktúra. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak do 16 bar vrátane Časť 3 Špecifické funkčné požiadavky na prevádzku plynovodov z ocele - Havranová, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2016)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12007-3: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12007-3 z októbra 2015, ktorá od 1. 10. 2015 nahradila STN EN 12007-3 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Havranová. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy