STN ISO 9361-1: 2002 [neplatná] (22 0931), Vymeniteľné rezné doštičky na rezné nástroje. Keramické rezné doštičky so zaobleným hrotom Časť 1 Rozmery rezných doštičiek bez upínacieho otvoru - Ježová, Oľga; Bakoš, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 9361-1: 1991