STN ISO 9361-2: 2002 [neplatná] (22 0932), Vymeniteľné rezné doštičky na rezné nástroje. Keramické rezné doštičky so zaobleným hrotom Časť 2 Rozmery rezných doštičiek s valcovým upínacím otvorom - Ježová, Oľga; Bakoš, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 9361-2: 1991