STN ISO 3467: 1993 (22 1471), Strojné kužeľové výstružníky s kužeľovitosťou 1 : 50 s kužeľovou stopkou Morse. - Dodeková, Dana; Komrsková, Krista; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 74 Náradie (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 3467: 1975
Táto norma nahrádza ČSN 22 1471 z 1. 11. 1952 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dana Dodeková, Krista Komrsková. Technická normalizačná komisia: TNK 74 Náradie
Keywords: normy