STN ISO 5468: 2002 (22 1942), Rotačné a príklepové kopijovité vrtáky do muriva s hrotom z tvrdého kovu. Rozmery. - Ježová, Oľga; Mészáros, Ľudovít; Bakoš, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma obsahuje ISO 5468: 1992